Ndërsa Unbounce mat një përzierje të elementeve të rëndësishme të

Connect, discuss, and advance fresh dataset management practices.
Post Reply
tanjimajha12

Ndërsa Unbounce mat një përzierje të elementeve të rëndësishme të

Post by tanjimajha12 »

Duke shtypur URL-në e dëshiruar në platformë dhe duke detajuar fjalët kyçe të synuara të faqes suaj, algoritmi i Unbounce do të shërbejë për një raport të drejtpërdrejtë që jep një rezultat total të faqes ndërsa gërmon më thellë në elementët me në qendër UX-në që kanë rëndësi.

Përveç shpejtësisë së Të dhënat e postës elektronike performancës së faqes, performancës së SEO dhe rezultateve të besimit dhe sigurisë, mjeti analizues në faqe i Unbounce ofron një metrikë në Message Match (një rezultat i bazuar në rëndësinë dhe vlerën e përmbajtjes së faqes suaj - ose me fjalë të tjera, një vlerësim në sa i përmbush premtimet e tij) - një faktor i madh i renditjes së SEO.

UX dhe performancës në qendër, ju do të jeni në gjendje të analizoni se çfarë po funksionon dhe çfarë ka nevojë për përmirësim. Raporti në faqe i Unbounce ofron gjithashtu një listë prioritare të koduar me ngjyra të masave praktike që duhet të ndërmerrni për të përmirësuar ofertat UX të faqeve tuaja, përmbajtjen, elementët e dizajnit dhe mesazhet për përmirësimin e performancës së SEO.

4. Page Speed ​​Insights
Vështrime për shpejtësinë e faqes
Përveç cilësisë dhe shpërndarjes së përmbajtjes suaj, autoritetit të domenit tuaj dhe ofertave tuaja UX, performanca e shpejtësisë së faqes suaj do të ketë ndikim në performancën e përgjithshme të SEO të kompanisë suaj.

PageSpeed ​​Insights është një mjet i fuqishëm pa pagesë që është i lehtë për t'u marrë dhe ai kthen vlerësime të detajuara Core Web Vitals, si dhe një përmbledhje të shpejtësisë dhe performancës së ngarkimit të faqes suaj. Pamjet vizuale janë të lehta për t'u kuptuar dhe me një kërkim të thjeshtë, do të merrni një listë gjithëpërfshirëse rekomandimesh që do t'ju ndihmojnë të përmirësoni performancën e faqeve tuaja.

Ju mund të gërmoni më thellë në rekomandimet e platformës (bazuar në analizën e celularit ose të desktopit) ose të zgjidhni atë që mendoni se është më e rëndësishme ose më e vlefshme dhe t'i raportoni këto gjetje konkrete tek palët e larta të interesuara brenda biznesit. Ky është një mjet i thjeshtë që do të shtojë një shtresë shtesë të inteligjencës në përpjekjet dhe strategjinë tuaj të vazhdueshme të raportimit të SEO.

Mjete të tjera të raportimit SEO për t'u marrë parasysh
Gjashtë mjetet e raportimit dhe analizës së SEO më ​​sipër do t'ju japin një pamje të plotë të aktiviteteve dhe performancës së bazuar në optimizimin e motorit të kërkimit të markës suaj.

Përdorimi i këtyre mjeteve thelbësore do t'ju japë gjithashtu udhëzime se çfarë të bëni për të përmirësuar strategjinë tuaj duke ofruar metrika konkrete që do të vërtetojnë iniciativat ose sugjerimet tuaja. Këtu janë disa mjete të tjera të dobishme që mund të dëshironi të shikoni:
Post Reply