Bria Softphone SIP

Connect, discuss, and advance fresh dataset management practices.
Post Reply
babyrazia115

Bria Softphone SIP

Post by babyrazia115 »

softphone ena e lefuoa 'me e fana ka mesebetsi e matla le ea morao-rao. Lenaneong lena, k'hamphani ea hau e tla fumana:

- Bokhoni ba lentsoe, video le melaetsa . E fana ka litšoantšo tse hlakileng tsa HD le boleng ba lentsoe la 1080p holim'a IP.

- Sehokelo se bobebe, se nang le ts'ebetso le taolo e bonolo.

- E lumella ho arolelana lifaele, litšoantšo le livideo.

- E lumella li-account tse 12 tse fapaneng tsa VoIP le ho emisoa.

- E nolofalletsa ho theha lihlopha tsa meqoqo tsa sechaba kapa tsa poraefete.

- Ts'ehetso bakeng sa phetiso ea mehala, e arajoang le ho etsoa

- Ka mokhatlo oa lengolo-tsoibila la Outlook, o ka letsetsa kapa oa romella melaetsa ntle le ho siea lengolo-tsoibila la hau.

O mpitsitse

liga.me e fana ka fono e bonolo ea Brazil e fanang ka mehala e theko e tlase ho pholletsa le naha mme e u lumella ho khetha moralo o nepahetseng bakeng sa boholo le boemo ba k'hamphani ea hau . Ho feta moo, Ligou.me e na le melemo e meng e mengata bakeng sa lona ba amehileng ka phetoho ea dijithale ea khoebo ea hau.

- Re batla hore o tsebe ho letsa ho tsoa ho softphone efe kapa efe (application) e kentsoeng Lintlha tsa WhatsApp khomphuteng ea hau, notebook, tablet le smartphone kapa sesebelisoa sa 'mele (IP phone, ATA le tse amanang le tsona) tse tsamaellanang le maemo a SIP.

- U ka re tšepa, li-platform tsa rona lia tšepahala, li sebetsa sebakeng se sireletsehileng le ka tiisetso ea tšireletso ea SSL hobane rea tseba hore tlhahisoleseling ea hau e bohlokoa haholo.

- Ho sa tsotelehe tlhoko, re batla ho etsa bonnete ba hore mehala ea hau e na le boleng ba molumo o hlakileng le o hlakileng, ke ka lebaka leo re sebelisang li-codec tse ikhethileng.

- Re fana ka kopanyo le CRM , sethala sa tsamaiso, Virtual PBX.

- Nomoro ka 'ngoe e lumella mehala e 2 ka nako e le ngoe.

- Nomoro ea hau ea leru e ka fumana mehala ho tsoa fonong efe kapa efe.

- Mona o ka rekota mehala ea hau mme oa kenya tšebetsong lengolo-tsoibila la hau le ho rekota molaetsa.
Post Reply